Tocanita de fasole cu pui

Printeaza

Tocanita de fasole cu pui din: ulei, ceapa, bacon, pui, paprika, rosii, sos barbeque, oregano, fasole pestrita, cascaval, chips-uri tortilla.

Ingrediente: 

  • ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 6 felii de bacon, tocat
  • 8 bucati pui (de preferat pulpe taiate in jumatate)
  • 1 lingura paprika
  • 2 conserve a 400gr rosii, tocate
  • 200gr sos barbeque
  • 1 lingura oregano
  • 2 conserve a cate 400gr fasole pestrita
  • cascaval ras si chips-uri tortilla, pentru servire

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-un vas de fonta cu capac.

Pune in el ceapa si baconul si caleste-le la foc mediu 15 minute, pana cand ceapa se inmoaie bine si isi schimba culoarea, iar baconul devine crocant, impinge-le spre margini, da focul mai mare si adauga bucatile de pui.

Gateste-le cateva minute pana cand carnea se inchide la culoare la suprafata. Adauga paprika, rosiile, 200ml de apa, sosul barbecue, oregano, putina sare si piper negru.

Acopera mancarea cu un capac, da focul mai mic si gateste totul 45 de minute, amestecand ocazional.

Verifica puiul sa fie fraged, daca nu este, pune la loc capacul si mai gateste-l 15 minute.

Adauga fasolea si fierbe mancarea, neacoperita, 20 de minute, pana cand sosul se ingroasa.

Serveste-o in boluri, cu cascaval ras deasupra si chipsuri tortilla.

Tocanita de fasole cu pui

Tocanita_de_fasole_cu_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.