Tocanita de fasole boabe cu masline

Printeaza

Tocanita de fasole boabe cu masline din: fasole, ceapa, masline, cimbru, sare, boia, ulei, bulion.

Ingrediente:Tocanita de fasole boabe cu masline

  • 500 g fasole boabe fierte
  • 4 cepe
  • 200 g masline
  • cimbru
  • sare
  • boia
  • ulei
  • bulion

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt, se caleste cu sare si cu ulei, se adauga boiaua si bulionul si se fierbe cu putina zeama din fasole pina se inmoaie.

Se adauga sarea, cimbrul si maslinele. Se amesteca cu fasolea fiarta, se pun condimente si se da la cuptor10-15 min.

Cand se serveste se presara frunze tocate de telina, patrunjel sau alta verdeata de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.