Tocanita de curcan cu mazare

Printeaza

O reteta de tocanita cu piept de curcan si ceapa, ulei, sare, piper, mazare, vin alb sec, smantana, mustar cu hrean si patrunjel.

Ingrediente:Tocanita de curcan cu mazare

 

  • 400 g piept de curcan
  • 3 cepe
  • două linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 250 g mazăre congelată
  • 200 ml vin alb sec
  • două linguri smântână
  • o lingură muştar cu hrean
  • 3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea se taie fâşii, iar ceapa se toacă mărunt. Se pune carnea la prăjit într-o tigaie de teflon cu ceapa şi mazărea.

Se călesc puţin împreună, se potriveşte de sare şi piper. Se adaugă apoi smântână, vinul, o cană de apă, muş- tarul. Se lasă pe foc până se înmoaie carnea şi legumele.

Tocăniţa se serveşte presărată cu pătrunjel verde tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.