Tocanita de curcan cu coriandru

Printeaza

Tocanita de curcan cu coriandru din: ulei de masline, ceapa rosie, morcovi, pastarnac, usturoi, garam masala, supa, rosii, naut, friptura de curcan, miere, coriandru, fulgi de migdale, iaurt.

 

Ingrediente: Tocanita_de_curcan_cu_coriandru

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă roşie, feliată gros
  • 3 morcovi, feliaţi gros pe diagonală
  • 3 păstârnaci, feliaţi gros pe diagonală
  • 3 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 lingurite de garam masala
  • 500ml supa de curcan sau de pui
  • 400gr rosii tocate
  • 400gr naut scurs
  • 140gr mix de caise si prune uscate
  • 300gr friptura de curcan, gatita, taiata cuburi
  • 1 lingura miere
  • 1/2 legatura coriandru, tocat
  • 1 lingura fulgi de migdale
  • cuscus si iaurt pentru servire

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o cratiţă mare, adaugă ceapa şi căleşte-o la foc mic 8 minute.

Adaugă morcovul şi păstârnacul şi căleşte legumele încă 8 minute, până când încep să se înmoaie şi să se închidă la culoare.

Incorporează usturoiul şi garam masala şi mai găteşte totul 30 de secunde.

Adaugă supa, roşiile, năutul, fructele uscate şi 150ml de apă. Asezonează, dă mâncarea în clocot şi las-o apoi să fiarbă 25-30 de minute, până când legumele devin moi.

Adaugă carnea şi fierbe-o 5 minute pentru a se încălzi.

Incorporează mierea, apoi presară deasupra coriandrul şi migdalele, chiar înainte de a servi mâncarea cu cuşcuş şi iaurt.

Tocanita de curcan cu coriandru

Tocanita_de_curcan_cu_coriandru

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Arata bine tocanita de curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.