Tocanita de ciuperci

Printeaza

Tocanita de ciuperciTocanita de ciuperci

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 cepe
  • 5 linguri ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tai ciupercile în jumătate, cureţi usturoiul şi ceapa o  toci. Incălzeşti într-o tigaie uleiul, căleşti ceapa şi apoi adaugi usturoiul strivit. Răstorni în tigaie şi ciupercile şi le prăjeşti.

Când scade sucul pe care îl lasă, le condimentezi după gust cu sare şi piper. Speli cu apă rece pătrunjelul, îl usuci şi-l tai foarte fin. Il presari peste ciuperci înainte să le aduci la masă.

Serveşti tocăniţa fierbinte, cu pâine proaspătă, crocantă.

Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.