Tocăniţă de ciuperci cu porc

Printeaza

Tocăniţă de ciuperci cu porc din: pulpa de porc, ciuperci, castraveti, ceapa, bulion, ulei, cimbru si sare.

Ingrediente:Tocanita_de_ciuperci_cu_porc

  • 1 kg pulpe de porc
  • 500 g ciuperci
  • 3 castraveti in saramura
  • 1 ceapa
  • 1 lingura cu bulion
  • ulei
  • cimbru
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea în cuburi. Curăţă ceapa, trece-o printr-un jet de apă şi tai-o în cubuleţe. Curăţă ciupercile şi feliază-le. Intr-o cratiţă, încinge câteva linguri cu ulei, căleşte ceapa până ce devine sticloasă şi adaugă carnea. Când se albeşte carnea, pune ciupercile, un praf de sare şi lasă să scadă, amestecând din când în când.

Toarnă o cană cu apă, acoperă vasul şi lasă mâncarea să fiarbă vreo 40 de minute, adăugând apă din când în când. Când carnea este fiartă, pune castraveţii tăiaţi în cuburi şi mai ţine pe foc zece minute. Adaugă bulionul şi lasă să fiarbă cinci minute. Stinge focul şi drege gustul cu sare si cimbru.

Tocăniţă de ciuperci cu porc

Tocanita_de_ciuperci_cu_porc

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Asta-i buna

  2. Nu prea ma omor dupa asta

  3. Valentina Constantin

    Tocanita arata foarte, foarte bine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.