Tocanita de ciuperci cu vin alb

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu vin alb din: ciuperci, ceapa, bulion, vin, ulei, faina, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de ciuperci cu vin alb

  • 1/2 kg ciuperci (2 cutii de ciuperci)
  • 2 cepe
  • 3 lin­guri de bulion
  • 2 linguri de vin alb
  • ulei
  • 1 lingură de făină
  • foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se taie bucăţi mici. Cea­pa se taie mărimt, se căleşte în ulei încins. Se adaugă ciupercile, vinul şi se înăbuşă până se în­moaie ciupercile, după care se adaugă bulionul şi făina.

Se lasă la fiert 10-15 minute. Se adaugă foile de dafin şi se potriveşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.