Tocanita de ciuperci cu usturoi si verdeata

Printeaza

Tocanita de ciuperci su usturoi si verdeata din: ciuperci, rosii in bulion, condimente, ceapa, ulei, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_de_ciuperci_cu_usturoi_si_verdeata

  • 1 kg ciuperci
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 lingurita condimente
  • 2 bucati ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală şi se taie feliuţe. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie julienne (fâşii). Ceapa se sotează în ulei; când devine sticloasă i se adaugă ciupercile şi usturoiul. Când sunt pătrunse ciupercile, se adaugă condimentele.

Legume, roşiile în bulion tăiate mărunt, 1 pahar cu apă şi se fierb 10 minute. Se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se serveşte cu pătrunjel tocat deasupra.

Tocanita de ciuperci cu usturoi si verdeata

Tocanita_de_ciuperci_cu_usturoi_si_verdeata

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Arata foarte bine tocanita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.