Tocanita de ciuperci cu marar

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu marar din: ciuperci, ceapa, rosii, ulei, marar, faina, sare.

Ingrediente:Tocanita de ciuperci cu marar

  • 1 kg ciuperci
  • 3 cepe
  • 4 roşii
  • ulei
  • 1 legătură de mărar
  • 1 lingură de făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se spală, se taie bucăţi şi se înăbuşă cu o parte din ulei. Ceapa se curăţă, se taie solzişori şi se căleşte în restul de ulei.

Se adaugă ciupercile, care se fierb până scade zeama lăsată de ele. Se adaugă făina şi roşiile tăiate mărunt şi se fierb acoperite până scad.

La sfârşit se potrivesc de sare şi se adaugă mărarul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.