Tocanita de ciuperci cu enibahar

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu enibahar din: ciuperci, ceapa, telina, morcovi, pastarnac, enibahar, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de ciuperci cu enibahar

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 ţelină
  • 2-3 morcovi
  • 1 păstărnac mic
  • 1 frunză de dafin
  • enibahar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă şi se taie peştişori, apoi se căleşte în ulei. Ciupercile se spală, se curăţă, se taie felii şi se pun peste ceapă, adăugându-se şi ceaşcă de apă. Se lasă la fiert câteva minute.

In acest timp se rad zarzavaturile pe răzătoarea mare şi se adaugă peste ciuperci. Se fierb bine, apoi se adaugă sare şi piper după gust, foaia de dafin şi puţin enibahar.

Când este gata se poate adăuga şi pătrunjel verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.