Tocanita de ceapa cu pui si rosii

Printeaza

Tocanita de ceapa cu pui si rosii din: ceapă, aripioare de pui, ulei, roşii decojite, suc de roşii, piper, foi de dafin, sare, verdeaţă.

Tocanita_de_ceapa_cu_pui_si_rosii

Ingrediente:

  • 500 g ceapă
  • 300 g aripioare de pui
  • 3 linguri ulei
  • 4 roşii decojite
  • 200 ml suc de roşii,
  • piper
  • 2-3 frunze dafin
  • sare
  • verdeaţă

Mod de preparare:

Cureţi şi speli ceapa. Carnea de pui, după ce o speli şi o usuci cu un prosop absor­bant, o rumeneşti până devine uşor aurie.

Tai ceapa cubuleţe, apoi o căleşti în ulei. Când a devenit sticloasăşi transparentă, adaugi car­nea rumenită.

Pui apoi sucul de roşii şi roşiile decojite, tocate, şi laşi să fiarbă la foc mic, până scade sosul.

In timp ce fierbe, se adaugă câteva boabe de piper şi frunze de dafin. Se săreazăşi, după ce s-a fiert ceapa, se adaugă verdeaţa.

Merge bine cu castraveţi acri.

Tocanita de ceapa cu pui si rosii

Tocanita_de_ceapa_cu_pui_si_rosii

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tocaniţă de ceapă cu cartofi si ardei copt

Tocanita de ceapa cu mamaliga

Tocanita de ceapa cu mamaliga din: ceapa, usturoi, bulion, faina, pasta de ardei, boia, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 cepe 2 căţei usturoi 100 ml bulion 2 linguri faină 1 lingură pastă de ardei sare piper boia dulce frunze de pătrunjel verde ulei   Mod de preparare: Ceapa curăţată se mărunţeşte şi se adaugă […]

Tocanita_de_ceapa_cu_ciuperci

Tocanita de ceapa cu ciuperci

Tocanita de ceapa cu ciuperci din: ceapa, ciuperci, smantana, ardei, bulion, usturoi, ulei, boia, sare, piper. Ingrediente: 500 g ceapă 200 g ciuperci Champignon 150 ml smântână de soia 100 ml bulion 1 ardei 2 căţei de usturoi ulei sare piper 1 linguriţă boia dulce   Mod de preparare: Se curăţă, se spală legumele, ceapa […]

 

Tocanita cu sos picant

Tocăniţă de ceapă cu rasol de vitel

O reteta delicioasa de tocanita de ceapa cu rasol de vitel din: ceapa, ulei, rasol de vitel, supa de vita, pasta de tomate, boia de ardei dulce, condimente de legume, chimen, miere, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 600 g ceapa 500 ml ulei 400 g rasol de vitel fiert 250 ml supa de vita 2 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.