Tocanita de ceapa cu marar

Printeaza

Tocanita de ceapa cu marar din: ceapa, rosii, morcov, usturoi, marar, ulei, boia, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_de_ceapa_cu_marar

  • 6 cepe
  • 4 roşii
  • 1 morcov
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 legătură mărar
  • 100 ml ulei
  • 1 linguriţă boia
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai julien şi o căleşti împreună cu morcovul ras, usturoiul tocat şi boiaua. Când ceapa s-a înmuiat, adaugi roşiile tăiate mărunt, zahărul, sarea, piperul şi laşi să fiarbă 10 minute. La sfârşit, adaugi mărarul tocat mărunt.

Tocanita de ceapa cu marar

Tocanita_de_ceapa_cu_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.