Tocanita de cartofi cu ciuperci

Printeaza

Tocanita de cartofi cu ciuperci

Ingrediente:Tocanita de cartofi cu ciuperci

  • 1 cutie ciuperci
  • 6 cartofi mari
  • 2 lingurite condimente
  • 2 cepe mari
  • 1 lingurita piper
  • verdeata
  • bulion

 

Mod de preparare:

Toci marunt ceapa si o calesti in uleiul bine incins. Adaugi ciupercile, presari condimentele si piperul. Tai cartofii cubulete si ii pui la fiert peste ceapa si ciuperci.

Cand au fiert cartofii, pui bulionul si verdeata. Mai dai intr-un clocot si este gata!

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna ideea. Nu m-am gandit niciodata la o mancarica de cartofi cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.