Tocanita de cartofi cu carne de porc

Printeaza

O reteta delicioasa de tocanita de cartofi cu carne de porc din: pulpa de porc, cartofi, morcov, ceapa, ardei grasi, rosii in bulion, untura, boabe de ienibahar, zahar, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Tocanita de cartofi cu carne de porc

  • 600 g pulpă de porc mai împănată
  • 500 g cartofi
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 1 cutie cu roşii în bulion
  • 2 linguri cu untură
  • 5-6 boabe de ienibahar
  • 1 foaie de dafin
  • 1 linguriţă cu zahăr
  • pătrunjel
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mai mare şi căleşte-o în untura încinsă. Adaugă carnea, tăiată în bucăţi mari. Acoperă totul cu apă, pune sare şi lasă să fiarbă la foc mic. Pune foaia de dafin, zahărul şi boabele de ienibahar. Când carnea este aproape fiar­tă, adaugă morcovul tăiat rondele, cartofii cubuleţe şi ardeiul fâşii.

După câteva clocote, pune roşiile, cu tot cu suc. Potriveşte gustul de sare şi piper şi mai lasă puţin pe foc. Serveşte fierbinte, cu pătrunjel verde tocat deasupra.

 Tocanita de cartofi cu carne de porc

Tocanita de cartofi cu carne de porc

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • tocanita de cartofi cu carne de porc
  • mancare de cartofi cu carne de porc
  • tocana de cartofi cu carne de porc
  • tocanita de cartofi cu carne
  • tocana de cartofi cu carne
  • tocanita de porc cu cartofi

2 comentarii

  1. Imi dai si mie din tocanita asta?

  2. Foarte buna tocanita cu carne!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.