Tocăniţă de ardei gras

Printeaza

Tocăniţă de ardei gras

Ingrediente:Tocăniţă de ardei gras

  • 1 kg ardei
  • 2 cepe
  • 5-6 roşii
  • condimente
  • foi de dafin
  • piper
  • 1 legă­tură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Coci ardeii pe plita sobei sau pe o tablă pe aragaz, apoi îi cureţi de pieliţe, dar îi laşi cu codiţe. Separat, într-o cratiţă, tai ceapa peştişori şi o înăbuşi cu puţină apă.

Cureţi roşiile de pieliţe, le tai mărunt, le amesteci cu ceapa şi le laşi să fiarbă. Pui apoi condimente, piper şi foi de dafin după gust şi după ce au fiert legumele, adaugi ardeii copţi întregi.

Laşi să mai dea în 1-2 clocote, apoi tragi cratiţa deo­parte şi pui verdeţurile tocate.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.