Tocanita de ardei cu ceapa

Printeaza

Tocanita de ardei cu ceapa din: ceapa, ardei grasi, rosii, ulei, ardei iute, sare.

Ingrediente:Tocanita_de_ardei_cu_ceapa

  • 8 cepe
  • 8 ardei grasi
  • 8 rosii
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei iute
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o în rondele. Curăţaţi ardeii, eliminaţi cotorul şi seminţele şi tăiaţi-i în cubuleţe. Decojiţi sau nu, după plac, roşiile şi tăiaţi-le în bucăţi mai mici.

Căliţi ceapa în ulei, adăugând puţină sare. Cândl ceapa s-a înmuiat puţin, adăugaţi ardeii şi după 10 minute în care aţi ţinut tigaia la foc potrivit, amestecând mereu, puneţi şi roşiile.

Amestecaţi ingredientele şi lăsaţi să fiarbă până când zeama lăsată de legume scade la jumătate.. Adăugaţi ardeiul iute tocat mărunt şi condimentaţi cu sare.

Tocanita de ardei cu ceapa

Tocanita_de_ardei_cu_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.