Tocanita cu legume si carne de porc

Printeaza

O reteta delicioasa de tocanita cu legume si carne de porc din: carne de porc, boia de ardei, sare, piper, cimbru, ceapa, usturoi, rosii, ardei grasi, ulei, pasta de rosii si morcovi.

Ingrediente:Tocanita cu legume si carne de porc

  • 600 g carne de porc
  • boia de ardei
  • sare şi piper negru
  • cimbru
  • 3 cepe potrivite
  • 4 căţei de usturoi
  • 5 roşii
  • 4 ardei graşi (verzi/roşii)
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguriţe pastă de roşii
  • 2 morcovi potriviţi

Preparare:

Se spală carnea şi se taie cubuleţe. Se căleşte împreună cu ceapa şi usturoiul tocate mărunt adăugându-se sare şi piper după gust. Se amestecă până ceapa şi usturoiul devin aurii.

Se stinge cu 2 polonice de apă caldă şi se lasă să fiarbă înăbuşit, amestecând din când în când, să nu se prindă de cratiţă. Intre timp se curăţă ardeii, morcovii iar roşiile se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe.

Când carnea este fiartă se răstoarnă cu sos cu tot într-o cratiţă cu fundul mai gros şi se adaugă pe rând morcovii şi ardeii tăiaţi rondele şi roşiile. Se amestecă şi se lasă să fiarbă la foc mic până se leagă sosul.

Tocanita cu legume si carne de porc

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocanita de porc cu legume
  • carne de porc cu legume
  • tocanita de legume cu carne de porc
  • mancare de legume cu carne

1 comentariu

  1. Foarte buna tocanita de porc cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.