Tocanita cu fasole si carnati picanti

Printeaza

Tocanita cu fasole si carnati picanti din: carnati picanti, fasole teci, supa de legume, morcovi, ceapa, rosii, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita_cu_fasole_si_carnati_picanti

  • 400 g carnati picanti
  • 200 g fasole teci
  • 200 ml supa de legume
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 8 rosii
  • patrunjel proaspat
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojim roşiile opărite, după care le tăiem cuburi. Curăţăm şi tocăm morcovii şi cepele. Tăiem cârnaţii felii. încingem 4 linguri de ulei în care îi prăjim.

Scoatem cârnaţii din cratiţă şi punem morcovii, ceapa şi roşiile. Amestecăm bine şi turnăm supa de legume.

După 10 minute adăugăm tecile. Lăsăm să fiarbă pe foc mic. Când toate sunt pătrunse, adăugăm sare şi piper după gust şi punem cârnaţii prăjiţi.

Mai lăsăm câteva clocote şi presărăm pătrunjel tocat. Servim fierbinte.

Tocanita cu fasole si carnati picanti

Tocanita_cu_fasole_si_carnati_picanti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.