Tocanita cu carne de vitel

Printeaza

O reteta delicioasa de tocanita: carne de vitel, ulei, morcov, cartofi, patrunjel, ardei, rosii in bulion, foi de dafin, cimbru, sare, piper.

Ingrediente: Tocanita_cu_carne_de_vitel

  • 1 kg pulpă de viţel
  • 100 ml ulei
  • 3 morcovi
  • 500 g cartofi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 ardei graşi
  • 400 g roşii în bulion sau roşii proaspete decojite
  • 1 lingură bulion
  • 2 foi dafin
  • 1 linguriţă cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai cuburi şi o pui într-o cratiţă la prăjit în ulei. Torni o ceaşcă de apă şi fierbi carnea până se evaporă apa.

Pui ceapa tocată mărunt, morcovii şi ardeii graşi, tăiaţi cubuleţe. După 5 minute pui bulionul, roşiile, foile de dafin şi cimbrul. Laşi să fiarbă la foc mic 45 de minute, apoi pui cartofii cubuleţe, sare şi piper şi laşi să fiarbă şi cartofii. Adaugi pătrunjel tocat.

Tocanita cu carne de vitel

Tocanita_cu_carne_de_vitel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.