Tocanita cu carne de porc si slanina

Printeaza

Tocanita cu carne de porc si slanina din: slanina, carne de porc, ceapa, ulei, faina, supa de carne, rosii,a rdei grasi, smantana, usturoi.

Ingrediente:Tocanita_cu_carne_de_porc_si_slanina

  • 60 g slanina
  • 400 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • circa 100 ml supa de carne
  • 4 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 250 ml smantana
  • 1 catel de usturoi

 

Mod de preparare:

Se taie slănina mărunt şi se prăjeşte într-o tigaie adâncă. Se piperează carnea şi se taie fâşii.

Apoi se sărează şi se prăjeşte în tigaie. Se adaugă felii de ceapă şi se prăjesc şi ele. Se mai adaugă 1 lingură de ulei şi se presară 1 lingură de făină şi boia; se amestecă şi se prăjesc uşor (boiaua nu trebuie să se ardă, deoarece devine amară).

Se toarnă apoi supă şi se înăbuşă; apoi se adaugă roşiile şi ardeii graşi tăiaţi cuburi, precum şi usturoiul pisat.

Se călesc puţin; la final, se adaugă smântână şi se încălzeşte. Se serveşte cu paste.

Tocanita cu carne de porc si slanina

Tocanita_cu_carne_de_porc_si_slanina

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.