Tocăniţă cu branză telemea

Printeaza

Tocăniţă cu branză telemea

Ingrediente:Tocăniţă cu branză telemea

  • 500 g came tocată de porc
  • 1 lingură mar­garină
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 1 conservă de roşii
  • 250 g macaroane
  • 1 cană brânză telemea rasă

 

Mod de preparare:

Căleşti carnea în margarină, adaugi ceapa tocată, morcovii naşi şi pasta de ardei. După ce s-au înmuiat toate, pui roşiile tocate, iar la urmă macaroanele nefierte.

Adaugi 2 căni apă sau fiertură de legume (supă). Pui la fiert, apoi dai focul mic şi le laşi să fiarbă înăbuşit 15-20 de minute. Adaug apă dacă mai este nevoie şi când e gata, presari brânza rasă şi amesteci.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.