Tocăniţă cu branză de oaie si carnati afumati

Printeaza

O reteta de Tocăniţă cu branză de oaie si carnati afumati din: branza de oaie, carnati afumati, oua, ulei, ceapa, sare si piper.

Ingrediente:Tocăniţă cu branză de oaie si carnati afumati

  • 300 g brânză de oaie
  • 300 g cârnaţi afumaţi
  • 6 ouă
  • 50 g ulei
  • 3 cepe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ceapa mărunt şi o prăjiţi uşor în ulei. Adăugaţi apoi cârnaţii tăiaţi felii subţiri şi îi prăjiţi mai departe cu ceapa. După 5 minute adăugaţi brânza şi ouăle care au fost bătute ca pentru omletă.

Serviţi tocăniţa cu mămăliguţă caldă, însoţită de un vin roşu.

Tocăniţă cu branză de oaie si carnati afumati

Tocăniţă cu branză de oaie si carnati afumati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.