Tocanita cu crutoane aromate

Printeaza

O reteta delicioasa de tocanita cu crutoane aromate din: carne de porc impanata, ceapa, usturoi, carnati oltenesti, rosii decojite, paine, zeama de lamaie, ulei, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Tocanita cu crutoane aromate

  • 700 g carne de porc impanata
  • 1 ceapa
  • 3 cateid e usturoi
  • 3 carnati oltenesti
  • 1 cutie de rosii decojite
  • 5 felii de paine
  • patrunjel
  • zeama de lamaie
  • ulei
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală carnea de porc, şterge-o cu un şervet. Taie carnea cubuleţe, condi- menteaz-o cu sare şi pune-o la prăjit în ulei. Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei împreună cu usturoiul zdrobit. Adaugă cârnaţii tăiaţi în bucăţi.

Stinge cu roşiile decojite şi presară un praf de sare şi piper. Lasă să dea într-un clocot, adaugă carnea prăjită şi lasă pe foc  câteva minute.

timp, taie pâi­nea cubuleţe şi rumeneşte-o într-o tigaie unsă cu ulei de măsline. La final, adaugă pă­trunjel tocat şi stropeşte cuzeama de lamaie. Serveste tocanita cu crutoane intregi sau zdrobite.

Tocanita cu crutoane aromate

Tocanita cu crutoane aromate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.