Tocanita cu costite de miel

Printeaza

O reteta de tocanita cu costite de miel din: costite de miel, cartofi, morcovi, mazare, ardei gras, ciuperci, ceapa, bulion, rosii, usturoi, sare , piper si ulei.

Ingrediente:Tocanita cu costite de miel

  • 1 kg costite de miel
  • 500 g cartofi noi
  • 3-4 morcovii
  • 2 pumni de mazare
  • 1 ardei gras rosu
  • 7-8 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 linguri cu bulion
  • 2 rosii coapte sau rosii cherry
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pune într-un wok la prăjit coastele de miel. Lasă-le până se rumenesc, apoi scoate-le pe hârtie absorbantă.Pune ceapa şi usturoiul tocate mărunt la călit, iar când s-au rumenit, adaugă bulionul. Lasă un minut, apoi adaugă o cană cu apă călduţă. Lasă un clocot, după care toarnă legumele, 2-3 costiţe şi mazărea.

Taie morcovii mai măricei, cartofii cuburi, ciupercile jumătăţi, ardeiul pătră¬ţele. Pune-le la călit în sosul de la costiţe. Lasă- le să se rumenească, apoi scoate-le şi pe ele. Opăreşte mazărea. Amesteci uşor şi laşi pe foc câteva minute. Transferi apoi torul în tava de cuptor, iar deasupra, aranjezi frumos restul costiţelor.

Presară pătrunjel verde şi pune roşiile. Lasă la foc moderat 40 de minute.

Tocanita cu costite de miel

Tocanita cu costite de miel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.