Tocăniţă cu cartofi

Printeaza

O reteta de tocanita cu cartofi din: cartofi, ulei de masline, carne tocata, sos, ardei gras, ardei iute, ceapa verde si cascaval.

Ingrediente:Tocăniţă cu cartofi

  • 600 g cartofi
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 250 g carne tocată
  • 1 plic de praf de sos pentru spaghete milaneze
  • 1 ardei gras roşu
  • 1/2 ardei iute
  • 3 cepe verzi
  • 50 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii, se spală şi se taie felii subţiri. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte carnea până ce devine sfărâmicioasă. Se adaugă feliile de cartofi şi se prăjesc la foc mijlociu cca 6 min.

Se toarnă 450 ml apă rece şi se adaugă conţinutul plicului de praf pentru sos; se dă în¬tr-un clocot, apoi se lasă să fiarbă la foc moale cca 10 min.

Se curăţă ardeiul gras şi cel iute şi se taie fâşii. Ceapa verde se taie rondele. Se aşază ingredientele pregătite într-o tigaie şi se lasă să mai fiarbă cca 6 min. Se înglobează caşcaval ras.

Tocăniţă cu cartofi

Tocăniţă cu cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.