Tocanita cu carne de porc, vita si pasare

Printeaza

O reteta de Tocanita cu carne de porc, vita si pasare din: carne de vita, carne de porc, carne de pasare, ulei, ceapa, usturoi, boia, rosii, ardei gras, smantana, marar verde si condimente.

Ingrediente:Tocanita cu carne de porc, vita si pasare

  • 250 g carne de vita
  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de pasare (piept dezosat)
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi (sau 2 legaturi de ceapa verde si 2 legaturi de usturoi verde)
  • 1 lingurita boia
  • 3 rosii mari
  • 1 ardei gras
  • 100 g smantana
  • 1 legatura marar verde
  • 2 lingurite condimente picante

 

Mod de preparare:

Speli, cureţi şi toci mărunt ceapa şi usturoiul şi le căleşti în ulei. Adaugi carnea de vită, tăiată bucăţele, presari boia şi torni apă cât să o acopere. Fierbi carnea înăbuşit timp de 40 de minute. Pui apoi carnea de porc, tăiată bucăţele şi puţină apă fierbinte şi laşi să fiarbă timp de 30 de minute.

Adaugi carnea de pasăre, tăiată bucăţele şi laşi să fiarbă până toate bucăţile de carne sunt moi. Pui ardeiul tăiat mărunt şi roşiile decojite şi tăiate cubuleţe. Amesteci bine, pui 2 linguriţe decondimente şi piper după gust.

Mai laşi totul pe foc timp de 5 minute. Dai cratiţa deoparte şi presari mărarul. Serveşti tocăniţa fierbinte, stropită cu smântână şi cu mămăliguţă.

Tocanita cu carne de porc, vita si pasare

Tocanita cu carne de porc, vita si pasare

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O s aincerc si eu tocanita de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.