Tocanita bulgareasca cu rata

Printeaza

Tocanita bulgareasca cu rata din: raţă, ceapă roşie, cartofi, ardei graşi roşii, pastă de tomate, ulei, sare, piper, pătrunjel.

 

Ingrediente: Tocanita_bulgareasca_cu_rata

  • 1 raţă potrivit de mare
  • ceapă roşie
  • 1/2 kg cartofi
  • 2 ardei graşi roşii
  • pastă de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Cureţi şi speli raţa şi o tai apoi în bucăţi mici. Speli ceapa şi ardeii şi le cureţi.

Tai ceapa solzişori, iar ardeii fideluţă. într-o cratiţă mai mare, căleşti ceapa în ulei.

Adaugi ardeii, apoi cartofii tăiaţi cuburi şi raţa porţionată. Adaugi piper după gust.

Acoperi cu un capac şi laşi totul să se înăbuşe. In tim­pul fierberii, mai adaugi câte puţină apă fiartă.

Când totul a fiert, pui pasta de roşii şi mai laşi să dea un clocot. Presari pătrunjel verde, tăiat mărunt.

Serveşti tocăniţa caldă, cu murături alături.

Tocanita bulgareasca cu rata

Tocanita_bulgareasca_cu_rata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.