Tocanita aromata cu pulpa de porc

Printeaza

Tocanita aromata cu pulpa de porc din: pulpa de porc, ceapa rosie, ardei gras, ardei iute, usturoi, pulpe de rosii, ulei, vin, boia de ardei dulce, oregano, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Tocanita_aromata_cu_pulpa_de_porc

  • 400 g pulpa de porc
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei iute
  • 4 catei de usturoi
  • 300 ml pulpa de rosii
  • 2-3 linguri de ulei
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • oregano uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se zdrobeşte usturoiul, se amestecă cu sare, o lingură de ulei şi pi­per proaspăt zdrobit. Cu pasta care se formează se nnge carnea tăiată bu­căţi, se pudrează cu boia de ardei dulce şi se lasă la rece 2-3 ore.

Se încălzesc două lin­guri cu ulei, se adau­gă carnea şi se rumeneş­te pe toate părţile, la foc iute. Se scoate deoparte şi se păstrează caldă.

In grasimea rama- să, se călesc uşor ar­deii graşi, ceapa tăiată bucăţi mari şi pulpa de roşii. După 10 mi­nute, se toarnă vinul şi se pun bucăţile de car­ne.

Se condimentea­ză cu oregano, cimbru şi sare şi se lasă să fiar­bă totul, la foc mic, încă 10 minute. Legumele trebuie să rămână cât mai întregi. Se ser­veşte caldă, cu ardei iute.

Tocanita aromata cu pulpa de porc

Tocanita_aromata_cu_pulpa_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.