Tocanita alba

Printeaza

Tocanita alba

Ingrediente:Tocanita alba

  • 500 g carne afumata (costita, muschi si carnati)
  • 2-3 linguri faina
  • lapte acru
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
  • condimente
  • 1-2 foi de dafin

 

Mod de preparare:

Se spala carnea bine si se pune la fiert. Cand este fiarta se face un sos alb din faina si lapte acru, care se toarna peste carne.

Se potriveste de sare si piper, se pun si foile de dafin, se mai Iasa sa dea un clocot doua si se serveste calda, cu mamaliguta sau cu paine.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocanita alba

1 comentariu

  1. Eu am facut tocanita cu carnati afumati de porc. O bunatate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.