Tocana de vita

Printeaza

O reteta de tocana de vita din: pulpa de vitel, telina, rosii, sare grunjoasa, piper negru, ceapa, morcovi si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:Tocana de vita

  • 800 g pulpa de vitel
  • 2-3 bucati telina
  • 500 g rosii
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • 2 cepe albe
  • o legatura morcovi
  • 30 ml ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte în ulei. Se taie carnea cubuleţe şi se adaugă peste ceapa călită şi se lasă să se înăbuşe în sucul propriu. Din când în când, se mai toarnă apă fiartă, puţin câte puţin.

Se curăţă ţelina şi morcovii, se taie feliuţe subţiri şi se pun să fiarbă împreună cu carnea. Se înăbuşă la foc mic şi la fi­nal se adaugă roşiile decojite şi tăiate cubuleţe, sare şi piper. Se bagă maximum 30 de minute în cuptor să se rumenească şi se ornează cu frunze de ţelină.

Tocana de vita

Tocana de vita

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tocana de vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.