Tocana de vinete

Printeaza

O reteta de tocana de vinte din: vinete, ceapa, rosii, ulei, usturoi, piper si sare.

Ingrediente:

  • 5-6 vinete
  • 300 g ceapa
  • 300 g rosii
  • 100 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai vinetele (cu un cuţit inoxidabil) în bucăţi şi le opăreşti în apă cu sare, apoi le scurgi şi le prăjeşti, pe rând, în ulei, după care, în acelaşi ulei, prăjeşti ceapa tăiată mărunt.

Când ceapa s-a rumenit, adaugi usturoiul tocat, vinetele, roşiile, curăţate de pieliţă, apă caldă, piper, sare şi laşi să dea totul într-un clocot, după care introduci cratiţa în cuptor şi o ţii până scade mâncarea şi se rumeneşte pe deasupra.

Tocana de vinete

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tocana de vinete

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.