Tocana taraneasca cu carne de porc

Printeaza

Tocana taraneasca cu carne de porc din: pulpa de porc, ulei, ceapa, ardei, morcovi, ciuperci, cartofi, piure de rosii, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Tocana_taraneasca_cu_carne_de_porc

  • 500 g pulpă de porc
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei capia
  • 5 morcovi
  • 300 g ciuperci
  • 6 cartofi
  • 300 ml piure de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat

 

Mod de preparare:

Se curătă si se spală ceapa, apoi se taie faşiute şi se căleşte în uleiul de măsline. Carnea se taie cubulete si se adaugă peste ceapa înăbuşită.

După ce s-a pătruns bine carnea, se curătă şi restul de legume şi se adaugă rând pe rând în cratită. Cartofii ar fi bine să fie pusi ultimii, deoarece aceştia fierb cel mai repede.

Roşiile se spală şi se opăresc, apoi se desfac de coajă şi se pasează cu blenderul. Piureul de rosii se adaugă la sfarşit. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru uscat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.