Tocana scazuta de legume cu cimbru

Printeaza

Tocana scazuta de legume cu cimbru din: vinete, dovlecei, ardei grasi de culori diferite, ceapa, fasole pastai, rosii, usutroi, cimbru, foi de dafin, ulei, sare, piper.

Tocana_scazuta_de_legume_cu_cimbru

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • 2 cepe
  • 200 g fasole păstăi
  • 500 g roşii
  • 3 căţei de usturoi
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o tai julien. Cureţi ardeii de seminţe, îi tai rondele şi îi pui la călit, împreună cu ceapa. După ce s-au înmuiat, adaugi roşiile fără pieliţe, usturoiul, cim­brul şi foaia de dafin.

Laşi pe foc 30 de minute, cu capac. Separat, fierbi timp de 15 minute, în apă cu sare, dovleceii şi vinetele tă­iate rondele.

Pui toate legumele, amestecul dş roşii şi fasolea păs­tăi (scursă de apa în care a fost conservată) într-un vas de cuptor, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi 15 minute.

Tocana scazuta de legume cu cimbru

Tocana_scazuta_de_legume_cu_cimbru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.