Tocana cu legume si carnati

Printeaza

Tocana cu legume si carnati din: carnati, ceapa rosie, ardei, oregano, vin, pasta de tomate, concentrat vegetal, frunza de dafin, bagheta, branza si patrunjel.

Ingrediente:

  • 250 g carnati chorizo, taiati rondele
  • 12 carnati, taiati rondele
  • 1 ceapa rosie, taiata rondele
  • 1 ardei rosu si 1 verde, taiati fasii
  • 1 lingurita oregano, uscat
  • 200 ml vin alb sec
  • 500 ml pasta de tomate
  • 100 ml concentrat vegetal
  • 1 frunza de dafin
  • 260 g felii de bagheta prajite, unse cu usturoi
  • 50 g branza, rasa
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 4/180°C. Incinge o oala incapatoare, adauga carnatii chorizo si prajeste-i pana iese grasimea si se rumenesc pe toate partile.

Scoate-i cu o spumiera si adauga restul de carnati. Prajeste-i la foc mediu, apoi scoate-i si pune-i langa chorizo.

Adauga un pic de ulei, apoi caleste ceapa, ardeii si oregano 10 min.

Pune inapoi carnatii in oala si adauga vin alb. Lasa sa fiarba 2-3 min.

Adauga pasta de tomate, concentratul vegetal si frunza de dafin apoi asezoneaza. Lasa sa dea in clocot.

Pune painea cu usturoi deasupra, adauga branza, apoi coace la cuptor 30 min, pana ce painea se rumeneste.

Presara patrunjel si serveste cu legume calite in unt.

Tocana cu legume si carnati

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. ce-mi place tocana cu legume si carnati, eu mai pun si cubulete de carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.