Tocană dulce sau picantă

Printeaza

O reteta de tocana dulce sau picanta din: ceapa, ardei, carne de porc, carne de vita, carnati, untura de porc, smantana si boia dulce sau iute.

Ingrediente:Tocană dulce sau picantă

  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 400 g carne de porc
  • 300 g carne de vită
  • 200 g cârnaţi
  • 200 g untură de porc
  • 300 g smântână
  • 1 plic de boia dulce sau iute, după gust

 

Mod de preparare:

Toci ceapa şi o căleşti în untură de porc, apoi adaugi ardeiul to­cat şi pe urmă carnea. Laşi totul pe foc până se prăjesc puţin, apoi torni apă şi le fierbi până când a scăzut apa şi car­nea este fiartă.

Baţi bine smântână cu puţină boia şi torni deasupra. Dacă doreşti, poţi pune în tocană şi câţiva cârnaţi rumeniţi.

Tocană dulce sau picantă

Tocană dulce sau picantă

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.