Tocana de dovlecei cu pui

Printeaza

O reteta de tocana de dovlecei cu pui din: dovlecei, piept de pui, cascaval si sare.

Ingrediente:Tocana de dovlecei cu pui

  • 8 dovlecei
  • 1 piept de pui
  • 200 g cascaval ras
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai dovleceii felii si ii pui intr-o oala, in care, in prealabil, ai pus ulei si un pahar cu apa. Tai pieptul de pui fasii, si il adaugi peste dovlecei. Pui si sare si daca preferi aai picant, poti pune si piper.

Dai totul la fiert si lasi jumatate de ora. Servesti tocanita calda cu cascaval ras deasupra.

Tocana de dovlecei cu pui

Tocana de dovlecei cu pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.