Tocana din carne de vita si paste

Printeaza

Tocana din carne de vita si paste din: carne de vita, ceapa, morcov, rosie, ardei gras, piper, sare, paste, concentrat de legume, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Tocana_din_carne_de_vita_si_paste

  • 500 g carne slabă de vită
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 morcov
  • 1 roşie
  • 1 ardei gras (sau 1 lingură zarzavat de ciorbă)
  • piper
  • sare
  • 1 pungă cu paste (spirale)
  • 1 lingură concentrat de legume
  • ulei
  • pătrunjel verde tocat

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai în bucăţi mai mici şi o căleşti în ulei fierbinte împreună cu ceapa curăţată şi tăiată mărunt. Sărezi şi piperezi, pui puţină apă şi, în timp ce fier­be, adaugi morcovul curăţat şi dat pe răzătoarea mare, roşia decojită şi tăiată cuburi, ardeiul curăţat de cotor şi de seminţe, to­cat mărunt.

Dacă e cazul, adaugi apă şi înăbuşi până se înmoaie carnea şi scade zeama. Adaugi pastele fierte şi scurse, concentratul de legume, stingi cu apă şi laşi să mai fiarbă timp de 5-10 minute, să se amestece arome­le şi gusturile.

Tocana o serveşti presărată cu pătrunjel tocat.

 

Tocana din carne de vita si paste

Tocana_din_carne_de_vita_si_paste

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.