Tocana de vitel

Printeaza

Tocana de vitel

Ingrediente:Tocana de vitel

  • 1 kg carne
  • 1 lingură untură
  • 3 cepe
  • 1 linguriţă făină.
  • 1 păhărel de vin
  • 2-3 ceşti zeamă de carne
  • 1 lingură bulion
  • 1 căţel de usturoi
  • Biovegetal

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de viţel în bucăţi potrivite, se pun la prăjit în untură. Se adaugă ceapa tăiată felii subţiri şi o linguriţă de făină. Se prăjesc până ce făina se îngălbeneşte, apoi se toarnă încet vinul şi zeama de carne.

Se adaugă bulionul, usturoiul sfărâmat şi Biovegetal. Se fierbe la cuptor (cu capac). Se lasă să scadă şi se serveşte cu garnitură de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.