Tocana de vitel cu chorizo

Printeaza

Tocana de vitel cu chorizo din: carne de vitel, carnat picant, pulpa de rosii, masline, cepe, cartofi, usturoi, ulei si patrunjel.

Tocana_de_vitel_cu_chorizo

 

Ingrediente:

  • un kg carne de viţel
  • un cârnat picant (chorizo)
  • 2 conserve pulpă de roşii
  • 150 g măsline
  • 4 cepe
  • 3 cartofi
  • un căţel usturoi
  • o lingură ulei
  • 5-6 fire pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi, iar ceapa se toacă mai mare şi se pun la călit în ulei, amestecând continuu.

Se îndepărtează membrana de pe cârnatul picant care apoi se taie rondele şi se adaugă peste ceapă şi carne.

Se pun roşiile şi măslinele, se acoperă cu un capac şi se lasă o oră la fiert.

Spre final, se pun cartofii tăiaţi cuburi mari şi usturoiul. Se mai lasă pe foc cât să fiarbă cartofii. Tocana se aduce la masă ornată cu pătrunjel verdee tocat.

 

Tocana de vitel cu chorizo

Tocana_de_vitel_cu_chorizo

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.