Tocana de sfecla rosie cu chimen si hrean

Printeaza

Tocana de sfecla rosie cu chimen si hrean din: sfeclă roşie, ceapă roşie, ulei, hrean în oţet, sare, piper, chimen, smântână.

Ingrediente:Tocana de sfecla rosie cu chimen si hrean

  • 4 bucăţi sfeclă roşie
  • 1 ceapă roşie
  • 2 linguri ulei
  • 1 linguriţă de hrean în oţet
  • sare
  • piper
  • chimen măcinat
  • smântână

Mod de preparare:

Cureţi sfecla, o tai fideluţă sau o razi pe răzătoarea mare, tai ceapa mărunt şi căleşti totul în ulei cu puţină sare.

Adaugi şi sfecla la călit şi pui 1 pahar cu apă.

Laşi să fiarbă, condimentezi cu sare, piper şi chi­men măcinat. Când s-a fiert, adaugi hreanul.

Serveşti tocana cu smântână, alături de un piure de cartofi sau de o mămăliguţă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Buna tocanita asta si sanatoasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.