Tocana de pui cu legume

Printeaza

Tocana de pui cu legume din: ulei de floarea soarelui, ceapa, usturoi, supa de pui, cartof, frunze de cimbru, frunze de rozmarin, pulpe d epui, morcovi si praz.

Ingrediente:Tocana_de_pui_cu_legume

  • 1 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa, feliata subtire
  • 4 catei de usturoi, feliati
  • 1,4 l supa de pui fierbinte
  • 1 cartof mare, dat pe razatoarea mare
  • 1 lingura frunze de cimbru proaspat
  • 2 lingurite frunze de rozmarin proaspat
  • 1,7 kg pulpe de pui superioare, fara piele
  • 6 morcovi, taiati pe lungime si tocati cuburi
  • 3 fire de praz, spalate bine si feliate grosier

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul în cea mai mare cratiţă pe care o ai, cu capac (un wok foarte mare e perfect). Sotează ceapa şi usturoiul timp de câteva minute, până se înmoaie, apoi toarnă supa şi adaugă cartofii şi ierburile aromatice.

Adaugă puiul şi adu totul la punctul de fierbere. Pune în cratiţă morcovii, păstârnacul şi prazul, apoi acoperă cu un capac şi lasă-le să se înăbuşe, pe foc mic, timp de 40-45 de minute, amestecând ocazional, până când se pătrunde puiul.

Tocana de pui cu legume

Tocana_de_pui_cu_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ana Maria Ionescu

    O tocanita delicioasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.