Tocana de pui cu fasole si ardei gras

Printeaza

Tocana de pui cu fasole si ardei gras din: ulei de masline, ceapa, telina, ardei, usturoi, paprika, rosii, supa de pui, fasole si pulpe superioare de pui.

Ingrediente:Tocana_de_pui_cu_fasole_si_ardei gras

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 2 tulpini de telina Apio
  • 1 ardei galben si 1 ardei rosu, fara seminte, taiati cuburi
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 2 linguri de paprika
  • 400 g de rosii tocate, din conserva
  • 150 ml supa de pui
  • 2×400 g fasole, din conserva, scursa si clatita
  • 8 pulpe superioare de pui, fara piele

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la I80°c/gaz 4. încinge uleiul într-o cratiţă care poate fi dată şi la cuptor. Adaugă ceapa, ţelina, ardeii şi sotează-le 5 minute. Presară usturoiul, paprika şi mai lasă pe foc 3 minute. Toarnă în cratiţă roşiile, supa de pui şi fasolea, apoi asezonează bine.

Adu la punctul de fierbere, apoi aşază pulpele de pui în sos. Acoperă vasul cu un capac şi dă-l la cuptor 45 de minute.

Tocana de pui cu fasole si ardei gras

Tocana_de_pui_cu_fasole_si_ardei gras

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. am facut aceasta reteta, data viitoare dublez cantitatile, e prea buna

  2. Vreau sa incerc si eu asa ceva 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.