Tocana de porc cu aroma de rozmarin

Printeaza

Tocana de porc cu aroma de rozmarin din: muschi de porc, cartofi, ceapa verde, bulion, rozmarin, patrunjel verde sau uscat, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocana_de_porc_cu_aroma_de_rozmarin

  • 600 g muschi de porc
  • 1 kg de cartofi
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 4 linguri cu bulion
  • 2-3 crengute de rozmarin
  • 1 legatura de patrunjel verde sau patrunjel uscat
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curata ceapa verde, spal-o si toaca marunt partile albe si o parte din frunze.

Pune-o la, calit in ulei incins si amesteca sa nu se lipeasca. Adauga carnea taiata cubulete si o cana cu apa.

Curata cartofii, spala-i, taie-i cubulete si adauga-i cand carnea este fiarta.

Intr-un castron, desfa bulionul cu o cana cu apa si toarna deasupra.

Cand au fiert cartofii, potriveste gustul de sare si piper.

Adauga patrunjelul verde tocat sau patrunjelul uscat, rozmarinul si frunzele de ceapa verde tocate marunt.

Da de pe foc si lasa sa se racoreasca.

Tocana de porc cu aroma de rozmarin

Tocana_de_porc_cu_aroma_de_rozmarin

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tocanita din muschi de porc in sos de smantana

Tocanita de porc cu mere

Tocanita de porc cu mere din: tarhon, smantana, ulei, spata de porc, ceapa, mere, cidru, faina, sare. Ingrediente: 1 legătură tarhon, tocat 3 linguri smântână 1 lingură ulei 2 kg spată de porc, tăiată bucăţi 1 ceapă, tocată 2 linguri făină cu un praf de sare 2 mere acre, tăiate bucăţi 500 ml cidru   […]

 

Tocanita de porc cu ardei

Tocanita de porc cu ardei

Tocanita de porc cu ardei din: carne de porc, ceapa, ardei, rosie, ulei, suc de rosii, cimbru, usturoi, sare, piper, vin, patrunjel. Ingrediente: 500 g carne de porc 2 cepe 1 ardei gras 1 roşie 200 ml apă 2 linguri ulei 100 ml suc de roşii sare piper 1/2 linguriţă cimbru 3 căţei usturoi 200 ml […]

 

Tocanita ungureasca

Tocanita de porc cu cuscus

Tocanita de porc cu cuscus din: carne de porc, praz, dafin, ardei, pasta de rosii, busuioc, usturoi, ceapa, sare, piper, ulei, cuscus. Ingrediente: Pentru tocăniţă: 1 kg carne de porc 1 praz 1 foaie de dafin 1 ardei gras 1 lingură pastă de roşii busuioc 3 căţei de usturoi 2 cepe sare piper boabe Pentru […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.