Tocana de oua

Printeaza

Tocana de oua

Ingrediente:Tocana de oua

  • 6 oua
  • 2 cepe potrivite
  • 1/2 l lapte
  • 1 ceasca smantana
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • marar
  • sare
  • 2 lingurite condimente

 

Mod de preparare:

Ouale se fierb tari, se curata si se taie in cuburi mici. Ceapa tocata marunt se caleste in putina apa, se adauga smantana amestecata cu laptele, faina, sarea, uleiul si mararul, fierbandu-le 10 minute.

In ultimele 5 minute se adauga ouale si condimentele. Se serveste calda.

Tocana de oua

Tocana de oua

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ft buna. Dar totusi destul de satioasa. Mancati cu grija 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.