Tocana de legume cu patrunjel

Printeaza

Tocana de legume cu patrunjel din: cartofi, ceapa, ardei, varza, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Tocana de legume cu patrunjel

  • 8 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei
  • 1 varză mică
  • 2 roşii
  •  ulei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în coajă în apă clocotită, se scurg, se curăţă şi se taie cubuleţe. Ceapa se cură­ţă, se toacă solzişori, ardeiul se taie felii şi se călesc în ulei încins.

Se adaugă cartofii şi se călesc la foc iute, până se rumenesc. Se adaugă un pahar de apă, varza tăiată mărunt, roşiile tăiate cubuleţe şi se lasă la fiert.

Se potriveşte de sare şi piper. La fi­nal se adaugă pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.