Tocana de legume cu carnati picanti

Printeaza

O reteta delicioasa de tocana cu: ceapa, ardei gras, rosii, carnati picanti, cartofi, ulei, boia dulce, sare, piper.

Tocana de legume cu carnati picanti

Tocana de legume cu carnati picanti

 

Ingrediente:

  • 2 cepe mari
  • 2- 3 ardei graşi
  • 3 roşii (iarna pui bulion)
  • 2-3 cârnaţi picanţi
  • 3 cartofi mari
  • 50 + 200 ml ulei
  • 1 linguriţă boia dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt, cureţi ardeii, îi tai fâşii şi îi pui împreună cu ceapa în puţin ulei. Laşi să se rumenească puţin, după care adaugi boiaua dulce, roşiile tăiate felii, cârnaţii tăiaţi rondele şi condimentele. Laşi să fiarbă totul timp de 15 minute.

Tocana de legume cu carnati picanti

In acest timp cureţi cartofii, îi tai felii subţiri şi îi prăjeşti în ulei încins. Când sunt rumeniţi atât cât să capete o culoare arămie, scoţi cartofii şi îi amesteci cu tocăniţa de legu­me, gata pregătită. Este o reţetă foarte bună, potrivită pentru orice sezon.

Tocana de legume cu carnati picanti

Tocana de legume cu carnati picanti

Tocana de legume cu carnati picanti

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna tocana de legume cu carnati, o s-o fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.