Tocană de cartofi cu gogoşari

Printeaza

Tocană de cartofi cu gogoşari din: cartofi, gogosari, ceapa, rosii, sare, piper, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Tocană de cartofi cu gogoşari

  • 3 cartofi
  • 2 gogoşari
  • 3 cepe
  • 3 roşii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, gogoşarii şi cartofii, decojeşti roşiile, apoi tai ceapa solzişori, gogoşarii fideluţă, cartofii cubuleţe şi roşiile mărunt.

Căleşti ceapa şi gogoşarii în ulei, adăugând din când în când câte puţină apă ca să se înăbuşe. Pui apoi şi o cană de apă şi cartofii, iar după ce aceştia s-au fiert, adaugi roşiile, potriveşti de sare şi piper şi mai fierbi tocana încă 10 minute. Când e gata, pătrunjelul tocat.

Tocană de cartofi cu gogoşari

Tocana de cartofi cu gogosari

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.