Tocană cu carne de berbec
PrinteazaO reteta de tocana cu carne de berbec din: carne de berbec, ulei, ceapa, morcovi, sfecla rosie, sare, piper, cartofi, praz, varza, patrunjel, sare si piper.
- 600 g carne de berbec
- 50 ml ulei
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 sfecla rosie
- sare
- piper
- 4 cartofi
- 2 fire de praz
- 1 varza mica
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în cubuleţe, spălaţi-o şi prăjiţi-o înăbuşit în ulei şi 50ml apă, într-o cratiţă mai mare.
Adăugaţi apoi legumele, curăţate, spălate şi tăiate în bucăţi aproxamativ egale cu bucăţile de carne.
Puneţi în cratiţă şi supa de legume, potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mic, până când carnea şi legumele sunt bine pătrunse.
La final, adăugaţi şi pătrunjelul tocat mărunt şi mai lăsaţi să dea în câteva clocote.
Tocană cu carne de berbec
Pofta buna!