Tocană cu carne de berbec

Printeaza

O reteta de tocana cu carne de berbec din: carne de berbec, ulei, ceapa, morcovi, sfecla rosie, sare, piper, cartofi, praz, varza, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Tocană cu carne de berbec

  • 600 g carne de berbec
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 sfecla rosie
  • sare
  • piper
  • 4 cartofi
  • 2 fire de praz
  • 1 varza mica
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în cubuleţe, spălaţi-o şi prăjiţi-o înăbuşit în ulei şi 50ml apă, într-o cratiţă mai mare.

Adăugaţi apoi legumele, curăţate, spălate şi tăiate în bucăţi aproxamativ egale cu bucăţile de carne.

Puneţi în cratiţă şi supa de legume, potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mic, până când carnea şi legumele sunt bine pătrunse.

La final, adăugaţi şi pătrunjelul tocat mărunt şi mai lăsaţi să dea în câteva clocote.

Tocană cu carne de berbec

Tocană cu carne de berbec

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.