Tocana americana cu piept de pui

Printeaza

Tocana americana cu piept de pui din: piept de pui cu piele, roşii cherry, porumb fiert (la cutie), fasole bob lat, suc de roşii, cartofi, ceapa alba, ulei de masline, ulie, sare, piper, patrunjel.

Tocana_americana_cu_piept_de_pui

Ingrediente:

  •  3 jumătăţi de piept de pui cu piele
  •  200 g roşii cherry
  •  150 g porumb fiert (la cutie)
  •  150 g fasole bob lat
  •  100 ml suc de roşii
  •  2 cartofi
  •  2 ardei graşi verzi
  •  1 ceapă albă mare
  •  3 linguri de ulei de măsline
  •  ulei pentru prăjit
  •  sare, piper
  •  pătrunjel

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în coajă 25 de minu­te. Taie ceapa solzişori, ardeii în sferturi. Prăjeşte carnea pe ambele părţi. Căleşte ceapa şi ardeii, ada­ugă fasolea şi porumbul (dacă sunt la cutie, nu mai pierzi timp cu fier­tul, ci doar le scurgi de apă).

Lasă la înăbuşit 4-5 minute. Adaugă cartofii decojiţi şi tăiaţi în sferturi, apoi roşiile. Potriveşte de sare şi piper. Toarnă socul de roşii şi lasă să scadă 2-3 minute la foc mic.

Aşază legumele într-o tavă termo­rezistentă, pune din Ioc în loc bucă­ţile de pui, stropeşte carnea cu ulei de măsline şi cu sosul din tavă şi introdu la cuptor pentru zece minu­te. Ornează cu pătrunjel şi serveşte preparatul cald.

Tocana americana cu piept de pui

Tocana_americana_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.