Toba ca la Bran

Printeaza

O reteta de toba ca la Bran din: capatana de porc, sorici, carne, dafin, sare, piper si burta de porc.

Ingrediente:Tobă ca la Bran

  • o căpăţână de porc
  • 300 g şorici
  • două picioare de porc
  • un kg de carne
  • dafin
  • piper
  • sare
  • o burtă de porc

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert carnea împreună cu şoriciul, cu picioarele şi căpăţâna, se adaugă sare şi condimentele şi se lasă la fiert. Când s-au înmuiat bine, se scot, se taie bucăţele mici şi se umple burta cu ele. Se coase, se pune din nou la fiert într-un tuci, tot cu mirodenii, iar apoi se scoate şi se pune la presat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.